Държавите от ЕС и Европейската комисия обсъждат постоянно въпроса с

...
 Държавите от ЕС и Европейската комисия обсъждат постоянно въпроса с
Коментари Харесай

Европа: „Спутник V“? Ако преценим, засега си имаме

 

Държавите от Европейски Съюз и Европейската комисия разискват непрекъснато въпроса с имунизациите против COVID-19 и в случай че се реши, комисията може да пристъпи към договаряния за доставки на съветския препарат " Спутник V ", съобщи представител на институцията, представен от Българска телеграфна агенция.

Той добави, че с шестте рамкови съглашения, подписани до момента с други производители на ваксини, се обезпечават нужните количества за ваксинирането на всички пълнолетни европейци. По неговите думи вратата за присъединението на други производители към европейските доставки " в никакъв случай не е затворена по принцип ".

Производството на имунизациите постоянно може да бъде затруднено в някаква степен от непредвидими условия, сподели представителят. Той добави, че Европейски Съюз е основал отдел за наблюдаване на веригите за доставяне на тези производства, с цел да се избегне опцията от дефицит на първични материали.

Европейската организация по медикаментите неотдавна заяви, че е получила искане за оценка на съветската ваксина. От управлението на организацията прецизираха, че Москва не е поискала позволение за достъп на имунизацията до европейския пазар.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР